Gündemİlçe Haberleri

EN UFAK BİR OF DEMEYECEĞİZ DEMEYİZ!

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu engelliler gününde engelli aileleri ile biraraya geldi. Bigadiç Engelsiz Yaşam Parkının ilçeye kazandırılması ile birlikte gelen isteklere cevap vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Avcu, “şahsım ve belediyemiz 7gün 24saat sizlerin hizmetinde. En ufak bir of demeyiz. Yeterki ulaşın” dedi.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

Bigadiç Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde kahvaltılı program düzenledi. Bigadiç Belediyesi Engelsiz Yaşam Alanında düzenlenen kahvaltı programına engellilerle birlikte engelli aileleri de katıldı.
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu,“66 Kardeşimiz engelli. Yüzde 2 orana tekabül ediyor. Hepimiz engelli adayıyız. Yarının garantisi yok. Bizlerin görevi var olan eksiklik varsa bu eksikliği gidermek. Bigadiç’te kazandırdığımız Engelsiz parkımızda sizlerin istekleri bizim için önemli. Belediyemizin ve şahsımın telefonları sizin emrinizde” dedi.35-40 Engelli akülü arabası temin ettik. Eğitim konusunda da üstün gayret var. Üç engelli okulumuzdan biride bizim ilçemizde bu konuda da ilçemiz önemli. Hepiniz var olun sağ olun diyorum” ifadelerine yer verdi. Merhaba Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu