GündemEkonomi

ENFLASYONLA MÜCADELEDE ‘SEVGİ’ İNDİRİMİ

Özel Sevgi Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Refik Özbal, ‘‘Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’’ kapsamında cari fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim uygulayacaklarını belirtti.

Özel Sevgi Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Refik Özbal, yaptığı açıklamada sağlık hizmetlerinde gerçekleştirecekleri indirimlerle Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’nı desteklediklerini duyurdu. Özbal, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘‘Enflasyon ile mücadele için ülke sorumluluğu ile hareket etmemiz gerekmektedir. Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı günümüzün modern imece modelidir, geleneğimizde ve kültürümüzde, bu dayanışmanın bütün birikimi mevcuttur. Sayın yetkililerimizin de belirttiği gibi, enflasyon ile sadece geniş zamanlı ve derinlikli bir strateji ile mücadele edebiliriz. Enflasyon ile mücadelede kararlılık ve sağlam irade önemlidir, bu mücadelede duruşumuzun süreklilik arz etmesi gerekmektedir.

Bugün devlet ve millet el ele vererek bu duruşun temellerini atmıştır. Bu yeni süreç içerisinde Türk sağlık sektörünün bir temsilcisi olarak “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı” kapsamında elimizden gelen her türlü çabayı sarf edeceğiz. Üzerimize düşen büyük sorumluluğun bilincinde olarak cari fiyatlarımız üzerinden yapacağımız %10 indirimle milli ekonomik mücadeleye katılıyoruz. İnanıyoruz ki içinden geçmekte olduğumuz bu zorlu günlerden de başarıyla çıkacağız’’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu