Ensar Aytekin Adıyaman’da Depremzedeler ile Buluştu

Ensar Aytekin Adıyaman’da Depremzedeler ile Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Adıyaman’daki depremzedeler ile bir araya geldi.
Koordinasyon Çalışmalarını Yürütüyorlar
Meydana gelen büyük depremin ardından Milletvekilleri de deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Depremzedelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve yardımların ulaşmasını konularında aktif olarak rol alıyorlar. Aynı zamanda koordinasyon çalışmalarını yürüten Milletvekilleri depremzedelerin de taleplerini dinliyor.
Aytekin Depremzedeleri Dinledi
Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından afet bölgesindeki depremzedeler için çalışmalar hızlandı. Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin de diğer Milletvekilleri gibi bölgede mesai yapıyor. Son olarak Adıyaman’da depremzedeler ile bir araya gelen Milletvekili Aytekin:
“Adıyaman’da depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını ulaştırmaya ve yeni taleplerini almaya devam ediyoruz. Kömür ve Bölükyayla Beldelerimizi, Pınaryayla, Boğazözü, Kaşköy ve Çakmaklar köylerimiz ziyaret ederek depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, kendilerinin acılarını paylaşıp, eksikleri yerinde gözlemleyerek gereken yönlendirmeleri yapıyoruz” şeklinde konuştu.