GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Ensar Aytekin: Yas Değil Mücadeleyi Büyütme Günü

Ensar Aytekin: Yas Değil Mücadeleyi Büyütme Günü

 

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yılı nedeniyle mesaj yayınladı. 10 Kasım’ın yas değil, mücadeleyi büyütme günü olduğunu belirten Aytekin açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yılı tüm ülkede düzenlenen anma törenleri ile geçecek. Yüreğimiz her ölüm yıldönümünde biraz daha fazla burkuluyor. Ancak yine her yıldönümünde yan yana olduğumuz milyonlarca kişi ile bir yürek oluyoruz. Çocukluğumuzun kahramanı, gençliğimizin ise yol göstericisi Mustafa Kemal Atatürk’ü her gün biraz daha iyi anlıyoruz.

Bir kez daha ne denli ileri görüşlü olduğunu fark ettiğimiz bugünlerde bizim yolumuzu aydınlatan sözü, “beni görmek demek behemehâl yüzümü görmek demek değildir. Beni ve fikirlerimi anlıyorsanız, bu kâfidir” oluyor. Bu yüzdendir ki mücadele ile kurduğu kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyeti korumak ve yüceltmek için canla başla çalışıyoruz.

Bu vesileyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bu ülkenin gönlüne defnedilişinin 84. yıldönümünde rahmet ve özlemle anıyorum. Erlerini unutmadan Başkomutana, bu vatanı bizlere yurt yapan ve canını feda eden ülke evlatlarına en içten saygılarımızla…”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu