Gündem

ENSAR AYTEKİN’DEN KURTULUŞ GÜNÜ AÇIKLAMASI

ENSAR AYTEKİN’DEN KURTULUŞ GÜNÜ AÇIKLAMASI

 

CHP Balıkesir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ensar Aytekin Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü vesilesi ile bir açıklama yaptı.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin açıklamasında 98. yılında Kuvayi Milliye ruhunun hala Balıkesir’de devam ettiğini vurguladı. Aytekin açıklamasında şunları kaydetti;

“6 Eylül tarihi her Balıkesirlinin yüreğinin bir kez daha çarpmasına nedendir. Balıkesir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılında Kuvayi Miliiye ateşi hala aynı cesaretle yanmaktadır. Sömürü ve işgale karşı ‘ya istiklal ya ölüm’ diyerek memleketi savunan Balıkesirliler bugün bayrağı devralmıştır. Zor ve karanlık günlerden geçilen işgal günlerinde bağımsızlık direnişinin en önemli duraklarından biri hiç kuşkusuz Balıkesir’dir. Üzerinden geçen neredeyse bir asıra rağmen aynı kararlılık devam ediyor.Bu vesileyle, Balıkesir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yılında, tüm hemşerilerimizi kutlarken, bu toprakları bize yurt yapan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve Balıkesir’de Milli Mücadele’de saf tutan tüm şanlı geçmişimizi saygı ve şükranla anıyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu