GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Ensar Aytekin’e İsviçre Görevi

Ensar Aytekin’e İsviçre Görevi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehir programlarının koordinasyonunda da yer alan Aytekin, CHP İsviçre Birliği’nin Kongre Divan Başkanı olarak görevlendirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı tarafından görevlendirilen Aytekin, 9 -12 Aralık tarihleri arasında İsviçre’de olacak ve CHP İsviçre Birliği’nin kongresine başkanlık edecek.

CHP’li Aytekin, yapacağı ziyarete ilişkin şunları söyledi:

Partimizin iktidarı için durmaksızın çalışıyoruz. Yurttaşlardan partimize yönelen ilgiyi görüyoruz. Şehir şehir sokak sokak  çalışarak halkın iktidarını kuracağız. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun Milletin Sesi sloganıyla Mersin’de başlattığı miting programları önümüzdeki günlerde sürecek. Yurttaşlarımız, büyük bir ilgiyle bu mitingleri takip ediyor. Bunu görüyoruz. Bir yandan da milletvekillerimiz ve parti yöneticilerimizden oluşan heyetlerimiz ülkenin dört bir yanında genel ziyaretlerini sürdürerek yurttaşlarımızı dinliyor. Bu çalışmalar da yine devam edecek. Tüm bunları gerçekleştirirken, parti örgütümüzde de çalışmalar devam ediyor. Parti örgütümüz Parti Okulumuzun ayrıca öbek örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yurtdışında 30 örgütü var. Bunlar tüzüğümüzde birlik olarak yer alıyor. Temsilciliklerimizden biri de İsviçre. Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kağan Salıcı tarafından yapılan görevlendirme ile partimizin İsviçre Birliği’nin seçimli kongresine divan başkanlığı yapacağız. Hem yurtdışındaki vatandaşlarımızla buluşacağız hem de partililerimizle değerlendirmeler yapacağız. Şimdiden yapacağımız kongrenin partimize hayırlı olmasını diliyor, ayrıca seçilecek yönetime başarılar diliyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu