Gündem
Trend

Epic Games'te Ücretsiz Oyunlar 🎮

Epic Games’te Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar, Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunma geleneğini sürdürüyor. Bu hafta, 9 Nisan’dan itibaren hangi oyunlar ücretsiz? En çok sevilen ve beklenen oyunlar…

 

Epic Games’te Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

Destiny 2

Destiny 2 İnto Light : Yeni Onslaught aktivitesinde düşman dalgalarını yok et, güncellenmiş Exotic görevlerini oyna, ikonik silahlar kazan ve daha birçok şey yap.

Epic Games'Te Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
Epic Games’Te Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition: Epic Games Store ücretsiz oyun serisinin altıncı gününde Obsidian Entertainment imzası taşıyan ve normalde 520 TL fiyata sahip olan The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition oyununu veriyor. Platform geçtiğimiz gün ise Ghostwire: Tokyo’yu hediye etmişti. 2019 yılında piyasaya sürülen The Outer Worlds, rol yapma oyunu hayranlarının keşfetmesi için kaotik bir bilim kurgu evreni sunuyor.

Thief Oyunbu

Thief:

  • Tür: Gizlilik, aksiyon
  • Geliştirici: Eidos Montreal
  • Yayıncı: Square Enix
  • Çıkış tarihi: 28 Ekim 2014

Thief, Garrett adında usta bir hırsızın hikayesini anlatan bir gizlilik oyunudur. Oyuncular, Garrett’ı kontrol ederek karanlık ve tehlikeli ortamlarda sessizce ilerlemeli, değerli eşyaları çalmalı ve gardiyanlardan kaçmalıdır. Thief, atmosferi, gizlilik mekanikleri ve Garrett’ın karanlık geçmişi ile öne çıkan bir oyun.

Ghostrunner:

  • Tür: Aksiyon, platform
  • Geliştirici: One More Level, 3D Realms
  • Yayıncı: All in! Games, 505 Games
  • Çıkış tarihi: 27 Ekim 2020

Ghostrunner, siberpunk bir gelecekte geçen bir aksiyon platform oyunudur. Oyuncular, “Ghostrunner” adında bir ninja sibernetik savaşçıyı kontrol ederek yüksek binalarda parkur yapmalı ve düşmanları tek vuruşta öldüren katana ile savaşmalıdır. Ghostrunner, hızlı tempolu oynanışı, akıcı parkur mekanikleri ve görselliği ile öne çıkan bir oyun.

Muhammed Can Akyürek’in yazısı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu