Gündem

ERDEM: ‘ DÜNYA TAVRINI KOYMALI’

Balıkesir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, İsrail’in Müslümanların mübarek ayı Ramazan öncesinde Filistinlilere yönelik soykırım ve baskılarına tepki göstererek, “Bu yapılan soykırım ve katliam insanlık suçudur” dedi. BESOB’un haberine göre Erdem, ‘’Bütün dünya İsrail’in bu zulmüne artık ‘dur’ demeli. Bu yapılan soykırım ve katliamları esnaf ve sanatkâr camiası olarak kınıyorum” diye konuştu.

Onlarca Müslümanın şehit edilmesi ve binlerce insanın Filistin’de İsrail askerleri tarafından yaralanması sebebiyle yazılı bir açıklama yapan BESOB Başkanı Erdem, “Bu katliamlar özellikle Müslümanların kutsal günlerinde gerçekleştiriliyor. Ramazan ayının arifesinde yine katliam yaptılar. Artık bütün dünya bu katliamlara seyirci kalmamalı. Yapılan insanlık suçu katliamları ve soykırımı dünya yakından izlemek yerine suskunluğunu bozarak her ülke ayrı ayrı tavrını koymalı. Özellikle İslam alemi tek yürek ve tek bir ses olup ortak hareket etmelidir” dedi.

“RAMAZAN AYINDA YAPILAN
KATLİAMI NEFRETLE KINIYORUM”

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını ülkemizle birlikte dünyaya huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dileyen Başkan Fehmi Erdem, “Filistinlilere yönelik gerçekleştirilen katliamları nefretle kınıyorum. Balıkesir’de 85 esnaf odası ve 45 bin esnaf olarak, Filistinli Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Dikkat edilecek olursa özellikle Müslümanların kutsal günlerinde bu katliamlar yapılıyor. Ramazan ayının arifesinde Filistinlilere yönelik yapılan bu katliamı esnaf teşkilatımız olarak nefretle kınıyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu