Gündemİlçe Haberleri

ERDEM ‘HAZİRUN NE DERSE O’

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem 55 oda başkanı ile Bandırma’da bir araya geldi. Bandırma’da gerçekleştirilen yemeğe 85 odanın 55’i katıldı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem 55 oda başkanı ile Bandırma’da bir araya geldi. Bandırma’da gerçekleştirilen yemeğe 85 odanın 55’i katıldı.Başkan Erdem “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” diyerek kendisine destek için gelen oda başkanlarına teşekkür etti.
Başkan Erdem yemekte yaptığı konuşmada “Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olarak seçim sürecindeyiz. Seçim demek demokrasi demek, şölen demek. Önemli olan seçimlerin adil, eşit geçmesi. Önemli olan seçimleri saygı ve sevgi ile tamamlamak. Hazırun ne derse, kimi desteklerse, kimi tercih ederse o kazanacak. Bizim için en değerli olan birbirimizi kırmamak, saygı ve sevgi içerisinde seçimleri yapmak, kimsenin kalbini kırmamak. Birlik ve beraberlik içinde, esnaf teşkilatımızı en güçlü şekilde seçimleri tamamlamak. Bizim davetimizi kırmayıp bu toplantıya katılan bütün oda başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu