Gündem

Erdem Sevgi, Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı Görevine Getirildi

Gazeteci Erdem Sevgi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Göreve Başladı

Erdem Sevgi, Büyükşehir Belediyesi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı Görevine Getirildi

Gazeteci Erdem Sevgi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde Göreve Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı görevine gazeteci Erdem Sevgi’yi atadı. Sevgi, 1984 yılında Çorlu’da doğdu ve üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde birincilikle tamamladı. Kariyerine Cumhuriyet ve Hürriyet gazetelerinde muhabir, editör, köşe yazarı ve Ankara Haber Müdürü olarak devam eden Sevgi, çeşitli mesleki değişim programlarıyla Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Polonya’da konuk gazeteci olarak bulundu.

Sevgi, Emre Madran Basın Ödülü’ne layık görüldü ve Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nda eğitmenlik yapma fırsatı buldu. Ayrıca Atakum Belediyesi’nde Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevinde bulundu. Sevgi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın 31 Mart Yerel Seçimleri’nde kampanya döneminde basın danışmanlığını üstlendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Erdem Sevgi’yi İletişimden Sorumlu Başkan Danışmanlığı’na atadı. Sevgi’nin bu yeni göreviyle ilgili olarak belediyenin iletişim stratejisine katkı sağlaması bekleniyor.

Susurluk Belediye Başkanı, Muhtarlarla Tanışma Toplantısı Düzenledi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu