GündemEğitimGörüntülü HaberlerTürkiye Gündemi

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi İlk Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi İlk Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

 

Bakanlık tarafından İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kontroller ve deprem tahkik raporları sonucuna göre deprem güvenirliğini karşılamadığı tespit edilmiş ve yıkımına karar verilmişti.

24 derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi okul binası ve spor salonunun kısa süre içinde temeli atıldı ve Balıkesir’in eğitime önem veren ailelerinden hayırsever Ermişler ailesi tarafından yaptırılmıştı. Okul ilk mezunlarını düzenlediği coşkulu bir törenle verdi.

Okulun mezuniyet töreninde bir konuşma yapan Fahri Ermişler, “Ermişler ailesi olarak tüm eğitimcilerimize, öğrencilerimize başarı diliyorum. Biz geçmiş dönemdeki Valimiz Ersin Yazıcı’nın bize ön ayak olması ve akabinde Valimiz Hasan Şıldak’ın “Ermiş ailesi okul yaptırıyor sponsorluğunu da lave edin” demesiyle biz hummalı bir çalışmaya girdik. Fiziksel yapılanmayı tamamlayarak ülkemize bu binayı devrettik. Cumhuriyet adının yanına Ermişleri koyduk. Aile olarak Cumhuriyet Anadolu Lisesi köklü bir okul ve bu lisenin yanına Ermişleri kabul etmesi bizim için onur. Bu okulu tercih eden eğitimci, öğrenci ve araştırma yapmak isteyenlerinin her zaman yanındayız. Umarım tüm öğrenci, öğretmen ve aileler bizi kabul ederler ve sadece bu işin bir binadan ibaret değil ,sosyal yönüyle de kabul görmesi açısından bizi benimser. Biz işin bu yönünü de önemsedik, önemsiyoruz ”dedi.

 

4

 

“HER DAİM DEVLETİMİZİN YANINDA OLDUK OLACAĞIZ”

Fahri Ermişler, eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirtti. MERHABA’ya yaptığı değerlendirmede ise “Okul yaptırmak hayır değil, asli görevimiz. Sadece eğitim değil ülkemizi her alanda daha müreffeh kılmak için devletimizin her zaman yanında olacağız. Asli bir görev olarak gördüğümüz bu eğitim hayrını Balıkesir’imize, ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.  Şehrimizi ve ülkemizi her alanda müreffeh kılmak için Ermişler Ailesi olarak dün olduğu gibi yarınlarda da devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Başta Valimiz olmak üzere öğretmen ,öğrenci velilerimize de  olmak üzere Ermişler Ailesine destek veren herkese ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyorum.” dedi. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu