Gündemİlçe Haberleri

ERSOY “VAZGEÇİLMEZ GÜCÜMÜZ GENÇLERİMİZ”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Havran’da coşkulu bir törenle kutlandı. Öğrencilerle bir araya gelen Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “Atatürk, ülkemizi sizlere emanet etti. Gençler vazgeçilmez gücümüz” dedi.

Havran 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Havran Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.  Bayram programı Atatürk’ün Gençliğe hitabesinin okunması ve Gençliğin Atatürk’e cevabının hep bir ağızdan coşkuyla söylenmesinin ardından şiirlerin okunması, öğrencilerin hazırlamış step gösterisinin izlenmesi, öğrenciler arasında ki yarışmalar, tekvando ve güreş gösterilerinin düzenlenmesinin ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Programın son kısmında İlçemizde yapılan Spor Şenliğinde centilmen davranışları nedeniyle mavi kart almaya hak kazanan öğrenciler Havran Kaymakamı Şeref Aydın ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy tarafından ödüllendirildi.

“GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Atatürk’ün ülkenin geleceğini gençlere emanet ettiğini belirten Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizi gençlerimize emanet ederek onlardaki gücü gördü. Biz de gençlerimize olan inancımızla güzel kentler inşa ediyoruz” şeklinde konuştu. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu