Gündem

Ertuğ Aslan Yeniden Aday !

Ertuğ Aslan Yeniden Aday !

 

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğ Aslan, yaklaşan oda seçimlerinde yeniden başkanlık görevine talip olduğunu söyledi. Serbest Mali Müşavirler çatısı altında başkanlığa aday olduğunu açıklayan Aslan ‘’göreve talibim’’dedi.

 

‘’YENİDEN ODA BAŞKANLIĞI GÖREVİNE TALİBİM’’

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğ Aslan konuşmasında : ‘’  Odamızın  gelişmesi, büyümesi ve güçlü bir beraberliğin sağlanması için Balıkesir Katılımcı Demokrat Muhasebeci Mali Müşavirler Grubu adına yeni dönemde yeniden oda başkanlığı görevine talibim. Odamızda gelişimin TÜRMOB’da Dönüşümün devamı için yol arkadaşlarımızla birlikte 16 yıldır katılımcı grup olarak yol yürüyoruz.  Üst Birliğimiz TÜRMOB  yönetim anlayışının değişmesi  ve Mesleki mücadelemizin amacına ulaşmasını diliyoruz’ ’dedi.

 

E5F3661B 8020 447C Becd 928C378A035B

 

’YOL ARKADAŞLARIMLA HEP BERABER SMM ODASINI YÖNETTİK’’

Ertuğ aslan plaformda yaptığı konuşmasında: ‘’ Grubumuz derme çatma, seçim zamanı ortaya çıkıp birinin sürüklemeye çalıştığı  yönetim anlayışına hiçbir zaman prim vermemiştir. Örgütlü mesleki mücadeleye ve liyakata inanan yol arkadaşlarıyla şehrin tamamında yol yürümeye devam etmektedir. Oda Başkanlığım süresince uzlaşmacı, demokratik, şeffaf, temsil gücünü etkin kullanan ve örgüt içi demokrasi anlayışından ödün vermeyen anlayışımızla, yol arkadaşlarımla hep beraber Balıkesir SMMM odasını yönettik. Pandemi sürecinde yönetim anlayışımızda eksik kalsak da ;şartlara uygun olarak yönetimi sürdürdük’’.

‘’KADIN MESLEKTAŞLARIMIZA DESTEK OLDUK’’

Kadın meslektaşlarımıza ve mesleğe yeni katılan stajyerlerimize destek olduk. Mesleki sorunlar,e -dönüşüm süreçleri, güncel mevzuat konularında meslektaşımızın yanında yer aldık. Odamızın mali tablolarını güçlendirip pozitif bir ivme kazandırdık. Her alanda meslektaşımızın yanında olmaya, ulaşılmayan yönetici olmamaya özen gösterdik. Tek adam yönetici anlayışıyla değil katılımcı bir anlayışla takım arkadaşlarımla odamızı yönettik. Yeni dönemde deneyimli, donanımlı en iyilerimizden seçtiğimiz kadromuzla odamızı daha ileri taşıyacağımıza inanıyorum.

‘’SÖZ, ODAMIZI DAHA ÖNCE YÖNETTİĞİMİZ GİBİ YÖNETECEĞİZ’’

Ertuğ Aslan odayı daha önce yönettikleri gibi yöneteceklerine vurgu yaparak sözlerine şöyle son verdi: ‘’ Söz! Odamızı daha önce yönettiğimiz gibi yöneteceğiz. Aday tanıtımı toplantımıza tatil gününde gelip bizleri yalnız bırakmayan, onurlandıran, destekleyen ve katılıp bizlere güç veren tüm konuklara ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Katılımlarınız için, bize verdiğiniz değer için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağlıkla kalın’’.

Haber:Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu