Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemModa

Eskiltilmiş Kot Yeniden Yükselişte

Sezonun yeni trendi eksiltilmiş kot yeniden yükselişte! Kombin önerileriyle karşınızdayız. Vereceğimiz fikirler sezonun gözdesi olacak

 

&Quot;≪/P

90’lar modasından çıkıp gelen yeni bir trend daha! Eskiltilmiş Kot Yeniden Yükselişte…

Son zamanlarda birçok ünlü isimde ve sokak stilinde karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca kot modellerinde karşımıza çıkan bluzlar, aslında bu trendin yeniden yükselişte olduğunu bize kanıtlamıştır.

Korse, Yelek Formu

Sanki bir ceketin devamıymış gibi korse formunda ceketleri tercih edebilirsiniz. Şık yaz akşamlarında değerlendirilebileceğiniz bu parçaları aynı renkte bir kot pantolonla veya uygun kumaşta bir pantolonla kombinleyebilirsiniz.

Eskiltilmiş Kot Yeniden Yükselişte

Uzun Kot Etekler

İlkbahar/Yaz sezonunun en çok tercih edilen parçalarından uzun kot eteklerdir. Uzun kot etekleri tercih ederek yeni sezonda tarzınıza fark yaratabilirsiniz. Ayrıca üzerine giyeceğiniz beyaz bir tişört ve takıyla kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Yaz Kad N Denim Midi Etek Kore Y Ksek Bel N Yar K Uzun Etekler Kad.jpg Q90.Jpg

Pileli Etek ve Ceket Uyumu

İplikleri çıkan ve hafif eskimiş görünümünün yarattığı rahatlık ve takımın verdiği şıklık birleşince oldukça havalı bir görünüm oluşmaktadır. Yağmurlu günlerde platformlu botlarla, sıcak havalarda ise beyaz spor ayakkabılarla kullanabileceğiniz bu kombin kesinlikle eski dönemlerin modasına ışık tutmaktadır.

S0Aaf95E435604E45847217D0C929F682W

Kargo Pantolonlar

Özellikle haki ve yeşil tonlarındaki birçok modelini geçtiğimiz sezonlarda hemen hemen her markanın raflarında görmüş olduk. Biraz da kotu kargo pantolonlarda görmek hiç fena olmayacaktır.

&Quot;≪/P

Eskiltilmiş Kot Yeniden Yükselişte

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

www.gazetemerhaba.com tarafından derlenmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu