Gündem

Esnaf Odası Her Daim Esnafın Yanında

Esnaf Odası Her Daim Esnafın Yanında

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Soğuk kış gününde üyelerine soguktan bir nebze olsun korunmaları için Bere dağıttı.

ESNAFA BERE DAĞITILDI

Soğuk hava şartlarından en çok etkilenen pazarcı esnafı ve sanayi esnafına dağıtımda öncelik verildi. Bere dağıtımına bizzat Esnaf Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Güner yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“ -7 derecede tezgahlarını kurup, halkımıza hizmet veren pazarcı esnafımızla buluştuk. Soğuk kış şartlarında helal kazanç için emek veren Esnafımıza, bir nebze olsun sıcaklık hissettirebilmek için berelerini ulaştırdık. Akabinde yine aynı şekilde Soğuk ve zor şartlarda halkımıza hizmet veren emeğin ve alınterinin simgesi olan Sanayi Esnafımızla buluştuk. Berelerini bizzat yönetim kurulumuzla beraber dağıttık. Geçen yıl kış ayında yine aynı uygulamayı yapmıştık Esnafımız bu uygulamadan çok memnun kalmıştı bu sene de aynı uygulamayı devam ettirdik.

 

“HER PLATFORMDA SIKINTILARI DİLE GETİRİYORUZ”

Dağıtımda ulaşamadığımız Esnaflarımız ada berelerini Odamızdan teslim ediyoruz. Her daim Esnafımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Pandemi süreciyle ciddi anlamda sıkıntı çeken esnafımız içinde her platformda sıkıntıları dile getirip çözüm yolları için önerilerimizi ısrarla dile getiriyoruz ve yazışmalarımızı yapıyoruz .Esnafımız için bu sıkıntılı günlerin biran evvel geride kalmasın diliyorum.

 

KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Tüm Esnafımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar ve kolaylıklar diliyorum. Esnaf Odasının bu tür etkinlikler yapmasının, Oda Başkanı Halil Güner’in sürekli Esnaf ziyaretleri yapması, her daim Esnafın yanında olması, kurumlarla esnaf arasında odanın sürekli köprü vazifesi görmesi de Esnaf tarafından takdirle karşılandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu