GündemEkonomiİlçe Haberleri

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Seçiminde Sonuç Belli Oldu

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Seçiminde Sonuç Belli Oldu

 

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKK) Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Olağan Seçimli Toplantıda, tek aday olarak Başkan Erol Ayvaz güven tazeledi. Ayvaz, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ndeki Güven İçin “Bu Başarı Ortaklara Verilen Değerin göstergesidir. Ayrıca, bu kuruluşunda 70 Yıllık Hikayesidir” dedi.

 

Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Seciminde Sonuc Belli Oldu 01

EKK, seçimli Olağan genel kurulunu bu gün Balkonuk’ta gerçekleştirdi. Başkan Erol Ayvaz, genel kurulun hayırlar getirmesini dileyerek bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından da, üyeler olağan Genel Kurulda Divanının belirledi. Böylelikle, kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası gündem maddelerini ele aldı. Ayrıca, yönetim 2021 ve 2022 yılı çalışma ve denetim raporlarını okudu. Sonrasında ise, genel kurulda görüşülmesi gereken ve karara bağlanması gereken tüm konular ayrı ayrı ele aldı.

Başkan Ayvaz “Birlikte Daha Güçlü İlerliyoruz”

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erol Ayvaz yaptığı konuşmada Esnaf ve Sanatkarlar kredi desteği sağlandığını ve bu çalışmaların süreceğini söyledi. Başkan Ayvaz geçtiğimiz yılların zor geçtiğini ve bugüne bakıldığında  bu zorlukların aşılmaya başlandığını söyledi. Finansman ihtiyaçlarını çözüm aşamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeler yapıldığını hatırlattı. Yazılı olarak gönderilen mesajları aktardı. Olağan Genel Kurulda yaşanan coşkunun kendilerini memnun ettiğini ifade eden Başkan Ayvaz, “Hep birlikte daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

Kooperatif 70 Başkan Ayvaz İse 30’uncu yılında

 

Her zaman doğru çalışmayı şiar edindik diyen Başkan Ayvaz 2023’e girdik. Kooperatifimiz 70 yılında bense 30’uncu yılıma girdim. Nereden nereye geldiğimizin göstergesi bugündür diyen Başkan Ayvaz Kooperatif ortaklarının şehirde sağladığı kazanımlara dikkat çekti. Ayvaz konuşmasında, Esnaf ve Sanatkar Kooperatifinin kendilerine miras kaldığını ve kendisinden sonrakilere miras kalacağı vurgusunu yaptı.

Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Seciminde Sonuc Belli Oldu 02

Seçtikleriniz Size Değer Verdi Bugüne Gelindi…

70 yıl demek kolay söyleniyor ancak bu yıllar kolay geçmiyor ve bu süreçte pekçok kazanımlarda elde ediliyor. Her vakitte taş üzerine taş koyarak yoluna devam etti. Sizlerin seçtiği insanların sizlere verdiği değerin hikayesi bu” dedi. Her zaman işimizi en doğru şekilde yapmak temel hedef dedi.

MUHAMMED CAN AKYÜREK’İN HABERİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu