GündemEkonomi

Esnaf Ve Tacirlere Destek Başvuruları Başladı

Esnaf  Ve Tacirlere Destek Başvuruları Başladı

 

Esnaf Ve Tacirlere Destek Başvuruları Başladı. Kovid-19 salgını sebebi ile dükkanları kapanan ya da benzeri sebeplerle gelir kaybına uğrayan Esnaf ve Sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik verilecek olan destek başvuruları başladı.

8 OCAK’TA SON BULACAK

Kovid-19 salgını sebebi ile dükkanları kapanan ya da benzeri sebeplerle gelir kaybına uğrayan Esnaf ve Sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik verilecek olan destek başvuruları başladı. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası başvuruların başladığını belirten bir açıklamada bulundu. Oda tarafından yapılan açıklamada 30 Aralık tarihinde başlayan destek başvurularının 10 gün sürerek 8 Ocak’ta sonlanacağı belirtildi.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yapılan açıklamada başvuruların sadece E-devlet üzerinden yapılabileceğine de yer verildi. Kovid-19 salgını sebebi ile Esnaf ve Sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik verilecek olan destek başvurularında yoğunluğu önlemek adına ile ilgili detayların ticaret.gov adresinden paylaşıldığı belirtildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu