GündemEkonomiİlçe Haberleri

ESNAFIN KAPI ZİLİ ÇALDI “AÇILDIK”

Esnafların beklediği gün geldi ve kapılar açıldı.Dün Balıkesir’de pekçok işletme önlemlerini aldı ve kapılarını açtı.

 

Kahve

Hazırlığımız Tam Yaptık

Balıkesir’de Kızılay Caddesi üzerinde bulunan Yudum Lokantası açılmadan önce tedbir amacıyla temziliğin A’dan Z’ye dikkatli bir şekilde yapıldığını belirterek kolonya, dezenfektan, maske kullanımlarının önemini bilerek ve uygulayarak hareket ettiklerini ifade etti.

Kahve İle Gazete Keyfi

Öte yandan Kahvecilerde vatandaşlar kısa süreli bir çay içerek ve gazete okuyarak oturup kalkmayı tercih ettiler. Balıkesir’de AVM’ler saatli açıldı. Öğle saatinde açılan AVM’ler akşama doğru kapanışa işaret ettiler.

AVM’de termal Kamera

ESAS 10 Avm yönetimi, misafirlerimiz ve çalışanlarımızın sağlığı için tüm önlemlerimizi aldık açıklaması yaparak vücut ısısını anlık ölçen termal kamera ile yüksek ateşli kişilerin tespit edilerek girişlere müsaade edilmediğini ve edilmeyeceğini belirtti. Ziyaretçi sayısını ölçen dijital sistemle yoğunluğu kontrol altında tutabildiklerini açıkladılar. Öte yandan AVM açılmadan önce çalışanlara ayrı hijyen eğitimi verildi. Dokunulan her noktada dikkat edilerek hijyen uygulamalarının gerçekleştirildiği havalandırmaların uygun şekliyle kurallar çerçevesinde temizliğinin ve işletiminin yapıldığı ifade edildi. Balıkesir’in tüm AVM’lerin de havanın yağışlı olmasıyla birlikte ciddi bir yoğunluk gözlenmedi.

Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu