Balıkesir Umum Kahveciler, Gazinocular ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Bülent Bilir, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bilir, Balıkesir Merhaba muhabirine yaptığı değerlendirmede hem kahve esnafına hem de tüm kahveseverlere anlamlı bir mesaj iletti.
Balıkesir Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir, pandemiden kalan borçlarla boğuşan esnafın krediye erişimde zorlandığını belirterek sicil affı istedi.
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir'in esnaf odaları başkanlarıyla bir araya gelerek esnafın sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Sarı, ziyaret esnasında esnaf odalarıyla olan iletişiminin sürekli ve güçlü olduğunu vurguladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.