EkonomiGündemİlçe Haberleri

ETO’dan Çinli Turizm Heyetine Özel Kuzey Ege Tanıtım Programı

Çinli Turizm Yetkilileri Kuzey Ege’yi Keşfediyor

ETO’dan Çinli Turizm Heyetine Özel Kuzey Ege Tanıtım Programı

Bergama, Ayvalık ve Edremit’in Tarihi ve Doğal Güzellikleri Tanıtılıyor

Eto'dan Çinli Turizm Heyetine Özel Kuzey Ege Tanıtım Programı
Eto’Dan Çinli Turizm Heyetine Özel Kuzey Ege Tanıtım Programı

Edremit Ticaret Odası’nın girişimleriyle, Çin Halk Cumhuriyeti’nden davet edilen 9 turizm firmasının yetkilileri, Kuzey Ege Kültür ve Doğa Gezisi Programı kapsamında 24-26 Mart tarihleri arasında bölgede ağırlandı. Program, Çinli turistlerin bölgeye ilgisini artırmak ve Kuzey Ege’nin turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla düzenlendi.

Etodan Cinli Turizm Heyetine Ozel Kuzey Ege Tanitim Programi 2

Bergama ve Ayvalık’ta Kültürel Gezi

Programın ilk gününde heyet, Bergama ve Ayvalık’ta tarihi ve doğal güzellikleri keşfetti.

📍 Bergama:

  • Edremit Ticaret Odası adına Sayman Üye Fatih Ergün ve Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Can’ın katılımıyla gerçekleşen ziyarette heyet, Akropolis, Kızıl Avlu ve Asklepion gibi önemli tarihi yapıları gezdi.

📍 Ayvalık:

  • Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Can’ın ev sahipliğinde, Şeytan Sofrası Seyir Terası’ndan Kuzey Ege’nin eşsiz manzarası izlendi.

  • Heyet, Macaron Mahallesi’nde yapılan “Old City” turunda Ayvalık’ın tarihi sokaklarını keşfetti ve Ayazma, Hayrettin Paşa Camii, Saatli Camii, Çınarlı Camii gibi yapıları ziyaret etti.

Edremit’te Kazdağları ve Zeytin Kültürü Tanıtılacak

Programın ikinci ve üçüncü gününde heyet, Edremit’in tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıyacak. Kazdağları’nın eşsiz doğası, tarihi mirası ve bölgenin zeytin ile zeytinyağı kültürü konuklara aktarılacak.

Etodan Cinli Turizm Heyetine Ozel Kuzey Ege Tanitim Programi 3

Edremit Ticaret Odası’ndan Uluslararası Tanıtım Hamlesi

Edremit Ticaret Odası, Kuzey Ege’nin doğal güzelliklerini, kültürel mirasını ve turizm potansiyelini uluslararası alanda tanıtmak için çalışmalarına devam ediyor. Bölgenin dünya turizminde daha güçlü bir yer edinmesi hedefleniyor.

Haber Merkezi

Başkan Ertaş, 1966 Edremitspor ile İftarda Buluştu

Bir Alt Baslik Ekleyin 1 30 Scaled 26

İlişkili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to top button