Gündemİlçe Haberleri

Ev sahibi ve kiracı kavgası kanlı bitti:2 ölü 1 yaralı

BALIKESİR’in Savaştepe ilçesinde ev sahibi ile kiracıları arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Savaştepe ilçesi İstiklal Mahallesi Şengül Sokakta ikamet eden ev sahibi Murat Üvni(39) ve Ramazan Üvni (41) ile kiracıları Arif Kafa(25) arasında dün akşam saatlerinde tartışma çıktı. Kiracıların oturduğu evin banyosunun akması sebebiyle ev sahipleri evin boşaltılmasını istedi. Bunun üzerine çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda ev sahibi kardeşler Murat Üvni, Ramazan Üvni ve kiracı Arif Kafa aldıkları bıçak darbesiyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Sağlık Ekipleri tarafından Savaştepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan ev sahibi Murat Üvni ve kiracı Arif Kafa, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavga sonrası ağır yaralanan Ramazan Üvni ise Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak kavgaya karıştığı tespit edilen, Sercan K, Serdar K ve Cennet K. gözaltına alındı. Olay sonrası ölen iki kişinin cenazeleri ise kesin ölüm sebeplerinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Savaştepe Emniyet Ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu