GündemDünyadan Haberler

EVDE SANAT VAR

Türkiye’de corona virüs (Kovid-19) nedeniyle okullarda yüz yüze eğitime ara verilmesiyle birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde TC Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri evde çalışanlarına devam ediyor.

Güzel Sanatlar 7
ENSTRÜMANLAR KONUŞUYOR FIRÇALAR RESMEDİYOR

MEB Uzaktan Eğitim ile ilgili çalışmalarını devam ettirirken Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri okul idaresi ve öğretmenlerinin kontrolünde hem evde çalışmalarına devam ederek süreci verimli bir şekilde değerlendirip eksiklerini gideriyor hemde evde kalarak neler yapılabileceğini tüm çevresine gösteriyor. Toplum olarak zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda #Evdesanatvar diyerek Müzik Öğrencileri Enstrümanları ile evde çalışmalarına devam edip müziğin eşsiz keyifli dakikalarını aile bireyleri ile paylaşırken, Resim Öğrencileri de boya kalemleri ile evlerinde harikalar yaratmaya devam ediyor.

Güzel Sanatlar 9
“Üretmeye Devam”

Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Ömer Aydın, “En büyük eserler evlerden çıkar düşüncesi ile motivasyon sağlanıp eğitsel ve bilişsel bilinci etkin bir birliktelik ile işleyen genç yetenekler #Evdesanatvar diyerek çalışmaya ve üretmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar ise okulun internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Evde Kal Türkiye, Hayatevesığar, Evdesanatvar.” Dedi. Kamil Akyürek

Güzel Sanatlar 4 E1585658848992

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu