Gündemİlçe Haberleri

“EVİMİZDEKİ TEMİZLİK KÜLTÜRÜNÜ İLÇEMİZEDE YAYALIM”

Susurluk Atatürk Parkı’nda Çöp kovalarının değişimi yapıldı.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ve Susurluk Belediyesi ortak koordinasyonlu yapılan çalışmalar doğrultusunda Susurluk Atatürk Parkı’nda zamanla tahrip olan ve zarar gören ayaklı çöp kovalarının değişimi yapıldı. Eskimeye ve bozulmaya başlayan dış mekan çöp kovalarını yenileri ile değiştirildi.

Susurluk Belediyesi yapılan çalışmalar kapsamında, “Atatürk parkından değişime başlanılan halkımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerdeki kırılan, eskiyen, tahrip olan ayaklı çöp kovaları yenileri ile değiştirilirken, ihtiyaç duyulan bölgelere de yeni çöp kovaları montajı yapılarak kullanıma geçilecektir .” açıklamasında bulundu.

Susurluk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde bütün cadde, sokak, meydan, boş alan, yaya kaldırımı ve kırsal mahallelerde temizlik işlerini yaptıklarını, ilçeki konutlar ve iş yerlerinden çıkarılan katı atıkları belirlenen iş programına uygun olarak düzenli bir biçimde toplandığını söyledi. Susurluk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü konuyla ilgili,“Halkımızın da temizlik konusunda kendisine düşen görevi yapmasını istiyoruz. Evlerimizdeki temizlik kültürünü tüm çevremize yayarak çevre temizliğine karşı duyarlılığa davet ediyoruz.” Açıklamalarında bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu