GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Evlenmenin Maliyeti Ne Kadarr?

Evlenmenin Maliyeti Ne Kadarr? Düğün Yapma   Maliyetleri Hangi Seviyede? En Çok Hangi Düğün Konseptleri Tercih Ediliyor?

Evlenmenin Maliyeti Ne Kadar? Düğün Yapma   Maliyetleri Hangi Seviyede? En Çok Hangi Düğün Konseptleri Tercih Ediliyor. Evlenmenin Maliyeti Ne Kadar? Düğün Sezonun Gelmesi Ile Birlikte,  Düğün Maliyetleri Merak Konusu Oldu. Ayrıca Dünya Evine Girecek Çiftler Bütçelerine Uygun Bir Düğün Yapmaktan Yana. Dolayısıyla Organizasyon Şirketleri Arasında Doğru Seçim Yapmak Çok Önemli. Bununla Birlikte  Düğün Maliyetleri Hakkında Bilgi Veren Fatih Kutluözoğlu Şu Ifadeleri Kullandı;

Evlenmenin Maliyeti Ne Kadarr? Düğün sezonun gelmesi ile birlikte,  düğün maliyetleri merak konusu oldu. Ayrıca dünya evine girecek çiftler bütçelerine uygun bir düğün yapmaktan yana. Dolayısıyla organizasyon şirketleri arasında doğru seçim yapmak çok önemli. Bununla birlikte  düğün maliyetleri hakkında bilgi veren Fatih Kutluözoğlu şu ifadeleri kullandı;

“Düğün maliyetleri hakkında konuşacak olursak, geçen sezon 450-500 bin Tl olan fiyatlar bu sene daha da yükseldi. Bununla birlikte bu sene yapılan maliyetler 1 milyon TL’yi geçmiş durumda. Özellikle Bize gelen çiftlerimizin söyledikleri rakamlar bu seviyede. Ayrıca bu yıl  ortalama bir düğün yapacak çiftlerimiz yükselen fiyatlar karşısında mutlu değil. Tabi bizde çeşitli indirimler yapıp  çiftlere yardım oluyoruz.  Bununla birlikte en çok tercih edilen düğün konsepti  kır düğünü ve açık hava yapılan düğünler. Özellikle pandemi döneminden sonra bu yönde gelen talep arttı.  Bu nedenle de organizasyon şirketlerine büyük iş düşmüş durumda. Ayrıca düğüne ek olarak dekor ve etkinlikler de fiyatları yükseltmekte. Bu yüzden insanlardan fiyatlardan  dolayı olumsuz tepkiler aldık. Dolayısıyla da çiftlerimiz düğün içeriği konusunda bazı şeylerden kısmaya başladı. Tabi bizde yardımcı oluyoruz.” Dedi.

daha fazlası için Tıklayın

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu