GündemTürkiye Gündemi

Feci Kaza

Feci kaza. Tırın altına ok gibi girdi. Çevredekiler hemen ekiplere haber verdi. Feci kazada 2 kişi ağır şekilde yara aldı.

 

Feci kaza. Otomobil sürücüsü kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

D 6

Kaza, Bursa merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İha’nın haberine göre, Ali A. (72) idaresindeki otomobil N.N. idaresindeki 34 BL 836 plakalı tıra arkadan çarptı.

 

Eb 2

Feci kazada otomobilde bulunan sürücü ve yanında bulunan Bahri Y. (62) otomobilde sıkışarak ağır yara aldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkartılan yaralılar ambulanslar ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

F 6

Ali Alagöz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Ar 5

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Bursa Hakkında

Bursa , Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık dördüncü şehri. 2022 itibarıyla 3.194.720 nüfusa sahiptir. Marmara Bölgesinin Güney Marmara bölümünde, 40° kuzey enlem ve 29° doğu boylam daireleri arasında yer alır. Eski adı Hüdavendigâr‘dır. Bununla birlikte kuzeyde Marmara Denizi ve Yalova, kuzeydoğuda Kocaeli ve Sakarya, doğuda Bilecik, güneyde Kütahya ve batıda Balıkesir illeri ile çevrilidir.

Ekonomik açıdan Türkiye’nin en gelişmiş kentlerinden biri olan Bursa doğal ve tarihsel zenginlikleriyle de önem taşır. Bursa’da en çok Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş dönemine ait tarihi eserlerin bulunmasının sebebi ise, Bursa’nın Osmanlı Devletinin ilk başkenti olmasıdır. Ayrıca Bursa alışveriş merkezleri, parkları, müzeleri ve çarşısıyla bölgede öne çıkar. Ayrıca Bursa Marmara bölgesinin İstanbul’dan sonra gelen ikinci büyük şehridir. Türkiye’nin en önemli birkaç sanayi kentinden biridir. Şehir İstanbul’dan sonra en büyük ikinci ihracatı gerçekleştirmektedir. Şehrin futbol takımı Bursaspor 2009-10 sezonunda Süper Lig şampiyonudur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu