GündemÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Fehmi Baba Balıkesir Olarak TESK’deyiz

Fehmi Baba Balıkesir Olarak TESK’deyiz

 

Balıkesir Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem 50 bin esnaf ve sanatkar ile 85 esnaf odasının desteğini aldı. BESOB yönetimi örnek ekip ruhuyla Fehmi Erdem’in adını TESK’te Bendevi Palandöken’in yönetimine yazdırdı.

 

Esnaf Camiasının Fehmi Babası Olmak

BESOB Başkanı Fehmi Erdem MERHABA’nın sorularını yanıtladı. Erdem, “1992 yılından buyana esnaf camiasına öncülük eden biri olduk. Geçmişte kamyoncuların, Şoförlerin ve şimdide BESOB’un başkanlığını yürütüyorum. Fehmi Baba diyorlar bu beni elbette ki mutlu ediyor ve çok duygulandırıyor. Baba olmak zor tabi ki ancak böyle görmeleri beni mutlu ediyor ve duygulandırıyor” dedi.

 

Fehmi Erdem 14

 

Balıkesir İçin Güçbirliği Oluştu

TESK’e seçilmemizde de ekibimin ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da olumlu görüşleri oldu. Güçbirliği sağlayan ve Balıkesir diyen herkese teşekkür ederim diyen Erdem, Balıkesir herşeyin en iyisini hak ediyor. BESOB olarak biz TESK’deyiz Ticaret ve Sanayi Odalarımız var ve şimdi sırada hedef TOBB ”dedi. TESK Başkanı Palandöken’inde ‘ Fehmi Baba’ diyerek çağırdığı Erdem, Balıkesir’in önünün açık olduğunu ifade etti.

Gösterilen Teveccühle Yeniden Çalışmaya Başladık

Balıkesir Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem MERHABA’ya yaptığı değerlendirmede, “2022 yılı esnaf teşkilatı olarak seçim yılımızdı. Esnaf teşkilatı olarak geçen yıl Başkanlar Kurulundan sonra odalarımızı dolaştık ve akabinde yılbaşında kanun gereği Balıkesir’imiz de 85 odamız var. Ve buna bağlı küçük esnaflarımız.85 odanın kanun gereği 1 Ocak ve 31 Mart arasında seçimleri yapması gerekiyor. Ve 85 odamızın güzel bir şekilde seçimlerini gerçekleştirdik. Akabinde Nisan ayında Birlik seçimleri vardı ve kanun gereği Mayısta seçimlerimizi gerçekleştirdik. Odalarımızı teveccüh göstererek yetki verdiler. Ardından Federasyon seçimleri vardı Haziran ayında ve akabinde de TESK seçimleri. Balıkesir olarak orada olma isteğimiz vardı ”dedi.

 

Fehmi Erdem 1

 

BESOB Ekibimiz Her Fırsatı Balıkesir İçin Değerlendirdi

Balıkesir Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem  “Geçmiş tarihimize baktığımızda TESK’de bir temsil söz konusu olmamış. Balıkesir ve bizim ekip çok istekliydiler ve benim kadar onlarda çok çabaladılar. El birliği ile güç olduk ve 15 yönetim kurulu üyesi belli. Yılardır Bursa yönetimdeydi onlar kaybetti. Ekip olarak fırsatları değerlendirdik. Ankara’da elimizden geleni esnafımız için yapmaya çalışacağız. İlk ağızdan sorunlar, dertler anlatıldığında daha etkili olacaktır. Bizler yerelde sorunlarımızı daha çabuk çözüyoruz. Ülke geneli önemli ve sinsile yolunu da düşünürsek oradan sorunların dile getirilmesi daha etkili olacaktır” dedi.

Balıkesir’in Ortak İsteği İle Güç Birliği Oluştu

Balıkesir Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem  “Son günlerde artan maliyet fiyat artışları elbette esnafı zorluyor. Zam iyi değil ancak zam yapmayanın dayanması mümkün gözükmüyor. Enflasyon durmalı önce. Şuan tabi ki öncelik esnafımızın kendi işlerini yürütebilmesi, sorunsuz sıkıntısız kazanabilmesi. Bizim BESOB olarak her siyasi partiden ziyaretçilerimiz oluyor. Esnafımız zengin çeşitlilikte görüşleri olan insanlar. TESK’de biz bir öncü olduk ve şimdi sıra TOBB’da. Bu Balıkesir’in ortak isteği. Ortak müşterekte buluşuyor ve el birliği ile güç oluyoruz. Sanayi Odamız, Ticaret Odamız TOBB’a bağlı. İlçelerimizde şimdi seçimler var ve duyuyoruz ki seçimler gayet güzel gidiyor. Şimdi  biz TESK’deyiz. Peki, niye TOBB’da olmasın. Balıkesir’in TOBB’da olması gerekir ”şeklinde konuştu. HABER.NURSİMA AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu