BESOB Başkanı Fehmi Erdem'in Damadı Yaşamını Yitirdi

Balıkesir Esnaf Camiası Yasta! BESOB Başkanı Fehmi Erdem'in Damadı Vefat Etti

BESOB Başkanı Fehmi Erdem'in Damadı Yaşamını Yitirdi

BESOB Başkanı Fehmi Erdem’in Damadı Yaşamını Yitirdi

BESOB Başkanı Fehmi Erdem’in damadı Serkan Yıldız hayatını kaybetti.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem’in damadı Serkan Yıldız hayatını kaybetti.

Serkan Yıldız

Acı Kayıp

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem’in damadı, Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Yıldız vefat etti. Yıldız, kanserle verdiği mücadeleyi kaybetti. 43 yaşındaki Serkan Yıldız, tedavi gördüğü Ankara’daki hastanede yaşamını yitirdi.

Cenaze Töreni Bilgileri

Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Nurullah Bozkır tarafından duyurulan cenaze töreni, bugün saat 14:00’te Toygar Mahallesi’ndeki evinin önünden helallik alındıktan sonra ikindi vakti Taşpınar köyünde gerçekleştirilecek. Törene Balıkesir esnaf camiasından çok sayıda katılım bekleniyor.

Fehmi Erdem

Fehmi Erdem’den Damadına Veda

Fehmi Erdem, damadının vefatıyla ilgili duygu dolu bir açıklama yaptı: “Serkan, hem ailemizin hem de esnaf camiamızın önemli bir parçasıydı. Onun kaybı, bizler için büyük bir yıkım. Kendisi cesur bir savaşçıydı ve son anına kadar mücadele etti.” dedi.

Haber Merkezi

30 Ekim Balıkesir’de 6 Kişi Vefat Etti

balıkesir kanser cenaze besob fehmi erdem ölüm vefat BESOB Başkanı Fehmi Erdem Serkan Yıldız esnaf camiası Taşpınar köyü. Balıkesir Sebzeciler ve Meyveciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Yıldız