Köşe YazılarıGündem

Ferahlayın

Ferahlayın

Salatalık, Limon ve Naneli Detoks Suyu ile ferahlayın.Malum sıcaklar artmaya başladı.Zaman zaman yağışlı günler ve fırtınalı günler geçirsekte yaz sıcağı kapımızda.

İçimizi ferahlatan ve ödem attırıcı detoks suyu ile ferahlamak mümkün.Evde kolayca yapabileceğiniz detoks suyu için gereken malzemelerde elinizin altında her an bulunabilen cinsten .Salatalık,nane,limon…

Öncelikle 1 adet salatalığı ve 1 adet limonu iyice yıkadıktan sonra birkaç parçaya dilimleyip 1 litre suyun içerisine koyun. Ardından 7-8 yaprak taze naneyi yıkayın ve suyun içerisine ekleyin. Suyu demlenmeye bırakın. Salatalıklı detoks suyunuz hazır!

Detoks suyu, çevresel faktörler, dengesiz beslenme ve çok yağlı yiyecekler tüketme sonucunda vücudumuzda biriken toksinlerin hızlı bir şekilde, vücudumuzdan atılmasına yardımcı olur. Detoks suyunun aynı zamanda yağ yakıcı etkisinden de faydalanabilirsiniz.

İşte yağ yakıcı detoks suyu tarifi…

Yağ yakıcı detoks suyunu doğru bir şekilde hazırladığınızda kısa süre içerisinde yağlarınızın vücudunuzdan atılmasını sağlayabilirsiniz. Ancak yağ yakıcı detoks suyu tarifini uygularken muhakak istikrarlı olmalı ve vermiş olduğumuz tarifi aynı şekilde uygulamanız gerekir.

Malzemeler:

1 tane limon

1 bardak su

2 çay kaşığı elma sirkesi

Yağ yakıcı detoks suyu nasıl hazırlanır?

1 adet limonun suyunu iyice sıkın. Daha sonra bütün malzemeleri suyun içerisinde karıştırın. Sabah uyandığınızda ve akşam yemeklerinden en az bir saat önce bu karışımı içebilirsiniz.kaynak (detoks src)

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu