Gündem

FETÖ’NÜN ADLİYE YAPILANMASI OPERASYONU

Balıkesir’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) “adliye yapılanması”na yönelik gözaltına alınan 13 zanlı, adli kontrol ve yurt dışı yasağıyla serbest bırakıldı.

Balıkesir’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) adliye ve ceza infaz kurumlarındaki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 zanlı, adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlılar işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün adliye ve ceza infaz kurumlarındaki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında zabıt katibi ve infaz memuru olarak görev yapan 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince il merkezi, Bandırma, Burhaniye, Gönen, Manyas ve Susurluk ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda zanlılar gözaltına alınmıştı.

YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI KONULDU

Düzenlenen operasyonda yakalanan 13 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla salıverildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince il merkezi, Bandırma, Burhaniye, Gönen, Manyas ve Susurluk ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda zanlılar gözaltına alınmıştı. Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu