GündemEkonomi

Firmalar İçin “Pazar Payını Büyütme Atölyesi” Eğitimi Başladı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından planlanmış olan firmalar için 15-20 Nisan 2019 tarihleri arasında; firmaların pazarlama kapasitelerini artırmaları, dijital pazarlama ve sosyal medya kanallarını kullanarak pazarlama hedeflerini gerçekleştirmeleri amacıyla “Pazar Payını Büyütme Atölyesi” eğitim çalışması başladı.

GMKA Balıkesir hizmet binasında düzenlenen programda katılımcı firma temsilcilerine eğitimleri konularında uzman olan eğitmenler; Melek Bar Elmas ve Fatoş Somsa veriyor. Gerçekleşen eğitimde firma temsilcileri doğrudan tüketiciye sattıkları en fazla 3 ürünü belirleyerek ve eğitimin ilk günü seçilen ürünler için broşür, kampanya, reklam, pazar payı analizi, rakip ürünleri belirleyerek mevcut çalışmaları üzerinden eğitime katılım gösteriyor.

Eğitimlerde; Ürün kanvası, mevcut pazardaki durum, SWOT çalışması, ortak akıl yaratma, ürün ve kurum hashtag haritası, kanal ölçümleme, kanal ve haritalama gibi birçok konu üzerinde durulurken uygulamalı çalışmalar gerçekleştirilecek. Ayrıca en başarılı ve en başarısız vakalardan birer tanesi psikodrama yöntemiyle incelenecek.

Beş gün sürecek eğitim sonunda katılımcı firma temsilcilerine katılım belgeleri verilecek. GMKA tarafından verilecek olan eğitimleri takip ederek ücretsiz verilen eğitimlerden yararlanmak için www.gmka.gov.tr adresinden duyurular bölümünü ve GMKA sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu