Köşe Yazıları

Fiziki Mesafeye Dikkat Ama Nasıl?

Tüm Dünyayı saran Koronavirüs yaşamı değiştirdi. Peki yaşamınızda bugüne dek hayatımı alt üst etti dediğiniz virüs misali insanlara hiç denk geldiniz mi?

Hemen hemen herkesin hayatının bir parçasında bir tip virüs benzeri insanlar yer alabilmekteler. Bazı insanlar bizim için virüs gibiler. Her an sizde bir virüse maruz kalabilirsiniz. İşte bu virüsler içinde söylenebilecek en güzel cümle FİZİKİ MESAFEYE DİKKAT…

Hayatınızı, yada bir gününüzü allak bullak edebilecek bu tip insanlardan uzak durun. Zarar görmek istemiyorsanız, fiziki mesafe ve ruhunuzun dinginliğine önem verin. Ruhunuz beslenirken her an bir virüse yenik düşme ihtimali bulunabilir. Ruhsal takıntı haline gelebilecek ve sizi yok edecek bu tiplerden ruh sağlığınızı koruyun.

İlgili Makaleler

Eğer bu tip bir insanla maruz kalırsanız ne yapabileceğiniz açık. Bu durumlara karşı bağışıklık sisteminizi güçlü ve diri tutun. Velev ki sizi iyileştiren sevdikleriniz yanınızda yoksa bağışıklık sisteminizi ve direnç düşüklüğünüzü fırsat bilip yok edici bu tip virüsler size zarar verebilirler. Ama önemli olan bu tip virüslerin kendilerini yok etme özelliğinin de olması. Baş edilebilir olan bu virüslere karşı yapmanız gerekenler basit…

Kendinizi yormayın! Bağırıp çağırmak yerine, sözlerinizi etkili ve sakin kullanın.

Uzak kalmak veya uzak durmak size iyi gelecektir bir müddet kendinizi dinlenmeye bırakın.

Yerinde duramayan bir yapınız varsa kendinize hemen hatırlatın *Ben sakin biriyim karşımdaki kişi fiziksel mesafeye dikkat etmeyen maskesiz ağzı açık herşeyi konuşabilen biri ama ben değilim.O halde ben farklı,bilinçli bir birey olarak sözlerimle etkili,davranışlarımla bilinçli olduğumu göstereceğim…!

Fiziksel mesafeye dikkat Nasıl mı? Çare sizsiniz…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu