Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemMagazinsinemaYaşam

Forrest Gump İtirafı

Tom Hanks’ten Forrest Gump itirafı

Forrest Gump İtirafı

Tom Hanks, yeni kitabı “Başka Bir Büyük Sinema Başyapıtının Yapılışı”nı tanıtmak için New Yorker Live etkinliğinde konuştu. Usta oyuncu Tom Hanks, kendisine Oscar getiren “Forrest Gump”la ilgili itirafıyla şaşırttı. İşte Forrest Gump İtirafı!

Son olarak “A Man Called Otto” adlı filmde rol alan Tom Hanks, 1994 yapımı “Forrest Gump”taki rolünün başlangıçta izleyicilerin ilgisini çekmeyeceğini düşündüğünü itiraf etti.

”Bu film kimsenin umrunda olacak mı?”

Ünlü oyuncu, filmin yönetmeni Robert Zemeckis’e “Hey Bob, sana bir sorum var. Bu film kimsenin umurunda olacak mı?” diye sorduğunu ve “Bu adam aptal ayakkabıları, tuhaf takım elbisesi ve çocuk kitaplarıyla dolu çantasıyla bir şeyin üzerinde oturuyor. Burada kimseye bir anlam ifade edecek bir şey yapıyor muyuz?” dediğini açıkladı.

Bu durumu mayın tarlasına benzetti

NTV’de yer alan habere göre Hanks, yönetmenin durumu bir mayın tarlasına benzettiğini ifade etti. Zemeckis’in “Kendi yıkımımızın tohumlarını ekiyor olabiliriz” dediğini söyledi.

Tom Hanks, Robert Zemeckis’in kendisine çekecekleri filme “inanmayı” ve gerisini sonra düşünmeyi öğrettiğini de sözlerine ekledi.

6 farklı dalda Oscar
Öte yandan “Forrest Gump” filmi, dünya çapında 678 milyon doları aşan gişe yapmıştır. Ayrıca “En İyi Film” de dahil olmak üzere altı Akademi Ödülü kazanmıştır.Forrest Gump İtirafı
Forrest Gump
1994 Beyazperde’de gösterime girmiştir. Ayrıca zekâ seviyesi, klasik devlet okuluna bile kabul edilmeyecek kadar düşüktür. Bununla birlikte fiziksel olarak da sorunları olan bir çocuğun, hayatın ona getirdiği acı ve tatlı sürprizlerden, inanılmaz başarılar elde etmesini konu alan kitaptan uyarlanan bir filmdir.
Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu