Gündemİlçe Haberleri

Freni Boşalan Kamyon Bankamatiği De Yerinden Söktü

Freni Boşalan Kamyon Bankamatiği De Yerinden Söktü

 

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, freni boşalan hafriyat kamyonu kaza yaptı.

 

ÖNCE OKULUN BEKÇİ KULÜBESİNE ÇARPTI

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi önünde yaşanan kazada, bekçi kulübesini yıkan kamyon bir bankaya ait bankamatiği de yerinden sökerek yolun karşısına geçirdi, kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Uygulamalı Bilimler Fakültesinin bahçesinde sürücüsünün çalışır vaziyette bıraktığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait 10 AFP plakalı hafriyat kamyonu freni boşalınca, önce okulun bekçi kulübesine daha sonra da bankamatiği çarptı.

KAYMAKAM İLYAS MEMİŞ BİLGİ ALDI

Kulübeyi yıkan kamyon bankamatiği de yolun karşısına sürükledi. O anda bankamatikte işlem yapan olmaması, kulübenin boş olması ve yoldan geçen olmaması da büyük bir faciayı önledi. Kaza sonrası Enver Güreli Caddesi trafiğe kapanırken, olay yerine gelen Kaymakam İlyas Memiş de inceleme yaptı. Memiş, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’dan bilgi aldı.

‘’CANA GELEN HİÇBİR ŞEY YOK’’

Kazanın ucuz atlatıldığını anlatan Prof.Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, “Bu gün fakültemiz böyle üzücü bir olay yaşadı. Büyükşehir Belediyesinin aracının freni boşaldı. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok. Cana gelen herhangi bir şey yok. Kimsenin burnu da kanamadı. Maddi hasarlar var. Hiç önemli değil. O yüzden en kısa zamanda bu maddi hasarlar telafi olur” dedi. İHA

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu