GündemDünyadan Haberler

GARAJ’DA HALİL SEZAİ RÜZGARI

Garaj Balıkesir kapılarını Halil Sezai konseri ile açtı. Saatler öncesinden uzun kuyruklar oluşurken, konsere gelen üniversiteliler özlenen kültür sanat etkinliklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Halil Sezai Konseri’ne ev sahipliği yapan Garaj, Balıkesirliler ile buluştu. Avlu’nun girişinden itibaren saatler öncesinden uzun kuyruklar oluşurken, konsere özellikle üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Aksoy ‘Kültür-Sanatta Yeni Dönem’

Avlu Balıkesir’in İşletmecisi olan firma Zeydemir Genel Müdürü Beytullah Aksoy, ‘Balıkesir’de  kültür, sanat ve tiyatro anlamında çok büyük bir eksiklik vardı. Burada yapmış olduğumuz Avlu Balıkesir projesinin içinde yer alan Garaj sayesinde pek çok sanatçı ilk defa Balıkesir’e geliyor. Balıkesirliler de bu sayede hem kültür sanat festivallerini hem çocuk tiyatrosunu hem de Türk Sanat Müziği dinletilerini Avlu Balıkesir ve Garaj sayesinde yakından takip edebilecekler. Hedefimiz haftasonunda Balıkesir’den kaçmak isteyen körfeze gitmek isteyen Balıkesirliler artık buralara gitmesinler. Avlu Balıkesir’e gelsinler’ ifadelerini kullandı.

Sezai’ye Sevgi Seli

Garaj Balıkesir’de kapıların 20.00 itibariyle açılmasının ardından konuklar yoğun güvenlik önlemlerinden sonra salona girdiler. 21.30’a doğru başlayan konserde ünlü sanatçı Halil Sezai  ‘Ey Aşk’,  ‘Yangın Var’, ‘İsyan’, ‘Olsun’, ‘Kendi Kendime’ gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Her şarkıdan sonra uzun süre alkışlanan Halil Sezai, Balıkesir’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

‘Özlenen Zamanlar Geldi’

Konser biletlerini günler öncesinden aldıklarını söyleyen üniversite öğrencileri, Balıkesir’de özlenen konser programına kavuştuklarını dile getirdiler. Konseri heyecanla beklediklerini söyleyen üniversite öğrencisi Elif Yavuz, ‘Arkadaşlarımızla vakit geçirebileceğimiz yerler, katılacağımız aktiviteler sınırlıydı. Uzun bir zamanın ardından böylesine güzel konserler başladı. Halil Sezai’yi çok severim. Arkadaşlarımla birlikte konsere geldik. Çok eğlendik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz’ şeklinde konuştu. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu