Gündemİlçe HaberleriSiyaset

KEPSUT’TA BÜYÜK SEVİNÇ

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde resmi olmayan seçim sandıklarından  Recep Tayyip Erdoğan çıkması ilçede büyük coşkuyla kutlandı.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerde ilk sonuçların açıklanması ile birlikte Kepsut ilçesinde yaşayan AK Parti’liler sevinci sokaklara taştı. Çevre mahallerden de gelerek ilçe meydanında bir araya gelen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’nin başarılı sonuçlar almasını sevinci havai fişekler le kutlandı.İlçe cumhuriyet meydanındaki muhteşem sahneler yaşandı.  Havai fişekli kutlamaların gerçekleştirildiği Cumhuriyet meydanında vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları, ve AK Parti bayraklarıyla sevinç gösterisinde bulundu.

Daha sonra burada kurulan kürsüye çıkarak vatandaşlara hitap eden Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu ve oy rekoru kıran hemşehrilerine teşekkür ederek şunları dile getirdi.  Kepsut ilçemizde her zaman olduğu gibi bu seçimlerden de yüksek oy alarak yine alnımızın akıyla çıktık. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün ve omuzlarımıza yüklediği yükün farkındayız. Bizlere oy veren hemşehrilerimiz kadar oy vermeyen hemşehrilerimizin de gönlünü kazanmak için çalışacağımız bir dönem olacak önümüzdeki dönem. İnşallah önümüzdeki süreç Türkiye için hayırlar getirecek bir dönem olur. Seçim çalışmaları boyunca bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönül veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu