GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl Çıkışımızı 2024’le Birlikte Başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl Çıkışımızı 2024’le Birlikte Başlatıyoruz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “2023 hedefleri başlangıçtı, asıl çıkışımızı Türkiye Yüzyılı ile 2024’le birlikte başlatıyoruz.” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asıl Çıkışımızı 2024’le Birlikte Başlatıyoruz

1 6

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Küresel krizlerin artarak sürdüğü bir dönemde biz farkımızı bir kez daha göstererek üreten, istihdam eden, büyüyen, gelişen Türkiye’nin yıldızını yükselteceğiz. Evet, 2023 hedefleri başlangıçtı. Asıl çıkışımızı ‘Türkiye Yüzyılı’yla 2024’le birlikte başlatıyoruz.” dedi.

“2023 hedefleri başlangıçtı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajında şunları kaydetti:

“İnşallah 2024, darbe girişimiyle başlayıp Kovid-19 salgını ile büyüyen, bölgemizdeki çatışmalarla derinleşen sıkıntılı dönemden kurtulup hedeflerimize kilitlendiğimiz bir yıl olacaktır. Küresel krizlerin artarak sürdüğü bir dönemde biz farkımızı bir kez daha göstererek üreten, istihdam eden, büyüyen, gelişen Türkiye’nin yıldızını yükselteceğiz. Evet, 2023 hedefleri başlangıçtı. Asıl çıkışımızı ‘Türkiye Yüzyılı’yla 2024’le birlikte başlatıyoruz. Bu mücadeleyi de sizlerin desteğiyle zafere ulaştıracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu duygularla bir kez daha yeni takvim yılının milletimizin tüm fertlerine ve insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.”

Haber: AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu