GündemEğitim

Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Sofraya Mutluluk Kattı

Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Sofraya Mutluluk Kattı

 

Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

F45C7D98 6D89 4F09 874F 78Eda3A92999

“Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesi adını taşıyan faaliyet kapsamında öğrenciler yardımlaşmanın ve mutlu etmenin formülü ile hazırladıkları yiyecekleri ailelere sundu.Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ,İhtiyaç sahibi yoksul veya muhtaç durumdaki bir aileye okul öğrencileri tarafından okulun atölyelerinde, alan öğretmenlerinin desteği ile hazırlanan yemekleri bizzat kendileri götürdü.

Okul öğretmen ve öğrencileri, İhtiyaç sahiplerini sevindiren proje ile, onları mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşların toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dâhilinde yerel imkanlarla yapılması hedefiyle çalıştıklarını belirttiler. Geçtiğimiz gün, proje ekibince Maltepe Mahalle muhtarı ile iletişime geçilerek muhtaç ve ihtiyaç sahibi bir aile tespit edilmiş ve ailenin belirlediği bir günde evlerine sıcak yemek götürüldü. Ayrıca temel temizlik ve bakım malzemeleri hediye edildi. Faaliyet kapsamında sağlık, temizlik ve beslenme kulübü ile işbirliği yürütüldü. Projede görev alan öğretmen ve öğrenciler belirlendi ve veli izinleri alındı. Proje ile belirlenen takvim doğrultusunda uygulama tamamlandı. Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu