SporGündemTürkiye Gündemi

Gedson Fernandes’in Bonservisi Belli Oldu

 Gedson Fernandes’in Bonservisi Belli.  Beşiktaş’ta sergiledeği futbolla avrupa kulüplerinin radarına girdi. Ayrıca Fotomaç’tan alınan bilgiye göre Gedson Fernandes’e teklifler gelmeye başladı.  İtalya Seria ligi ekiplerinden Lazio’da yıldız oyuncuyu istiyor. Bu nedenle Beşiktaş’ta  kulüplerin radarında olan  Gedson ile ilgili kararını verdi.

Gedson Fernandes’in Bonservisi Belli

 

Yyyyyyyyyy

 

Beşiktaş, Avrupa’daki talipleri çoğalan Gedson Fernandes’i kolay kolay elden çıkarmayacak. Bu nedenle Siyah-beyazlılar, Portekizli yıldız için taban bonservis bedelini belirledi.

 

Iiiiiiiiii

 

 Beşiktaş 25 milyon euro altındaki tekliflere tamamen kapalı olacak. Bunun yanı sıra Şuana kadar Avrupa kulüpleri Gedson için resmi bir teklif yapmadı.  AyrıcaBeşiktaş kulübü sezon sonunda Portekizli yıldız için teklif olacağına kesin gözüyle bakıyor.

 

Cccccccccccccc 

Siyah Beyazlılar, Gedson Fernandes’i 6 milyon euroya bonservis bedeli ile Benfica’dan transfer etti. Bu nedenle transferden kazanç elde etmek istiyor.

 

Benfica ile olan anlaşma gereği Beşiktaş Gedson transferinden gelecek gelirin yüzde 50’sini Portekiz ekibi paylaşmak zorunda.  Ayrıca Beşiktaş kulübün planı ise yıldız oyuncuyu kadroda tutmak.

Gazete Merhaba

Beşiktaş Hakıkında

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Süper Lig’de mücadele eden futbol takımı.[ 1903 yılında Bereket Jimnastik Kulübü (Asıl Çerkesçe ismi Bereketiqo olup bazı kurucuların mensup olduğu Çerkes sülalesinden gelmektedir, Türkçeye Bereket olarak çevrilmiştir.) adıyla kurulan Beşiktaş JK’nin, Ağustos 1911’de kurulan şubesidir. Maçlarını 2012-13 sezonuna kadar 32.086 kapasiteli İnönü Stadı’nda oynamıştır. 2012-13 sezonu sonunda kulüp, yeni stad yapım çalışmaları başlatmıştır. Armasında ay-yıldız taşıma izni verilen 28 Türk kulübünden biridir. Yurt içi ve yurt dışında gösterdiği performansı, kazandığı kupalar ve ilkleriyle Türkiye’nin en büyük futbol kulüplerinden birisidir

Beşiktaş, güncel olarak futbol (erkekler ve kadınlar), basketbol (erkekler, kadınlar ve engelliler) ve hentbol (erkekler) dallarında birinci lig, voleybol (kadınlar) dalında ise ikinci lig düzeyinde temsil edilmektedir. Bu dalların yanında atletizm, bedensel engelliler, boksbriçgüreşjimnastikkürekmasa tenisisatranç ve elektronik spor dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Armasında Türk bayrağı amblemi taşıma hakkını elde etmiş az sayıda takımdır.

Gedson Fernandes’in Bonservisi Belli Oldu

Gazete Merhaba

Ayrıca daha fazla haber için…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu