GündemEkonomiİlçe Haberleri

GELECEĞİMİZE,EKMEĞİMİZE,PAZARIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Havran Sebze Meyve ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Murat Hançer, pazarcı esnafa koronavirüs ile ilgili uyarıda bulundu.

 

Yapılan uyarılarla pazarcı esnafa “ hem sağlığınız hem de kazancınız için tedbirlere uyun “ mesajı verildi.
Havran Sebze Meyve ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Murat Hançer, pazarcı esnafa yaptığı uyarıda Cumhurbaşkanlığı talimatı ile İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgenin dikkate alınmasının esanafın kendisine yararlı olacağını vurguladı. Her geçen gün zorunlu olarak gelen yeni kısıtlamalardan ,özellikle halkın yüzde 80’inin yoğun olarak alışveriş yaptığı ve yayılım riskinin yüksek derecede bulunduğu pazar alanlarının etkilenmemesi adına yapılan açıklamalarda “Gerek halkın mağdur olmaması ,gerekse siz değerli pazarcı esnaflarımızın mağduriyet yaşamaması için lütfen tedbirlere uyalım. ” ifadelerine yer verildi.
Tedbirlere uyulmaması halinde bu durumdan en çok kendilerinin etkileneceği açıklaması yapılan pazarcı esnafa , “ ‘Sağlık Hepimiz İçin’ prensibiyle gündelik hayatımızı yaşayalım. Temizlik maske ve hijyen kuralı yeni süreçte vazgeçilmezimiz olmalı. Kendimiz kurallara uyduğumuz gibi uymayan vatandaşlarımıza da nazikçe uyarılarda bulunalım. Her şeyden önemlisi vatandaşlık görevimiz olan; ülkemize geleceğimize ekmeğimize ve pazarlarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Hem kendimizi hem halkımızı koruyalım ” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu