Gündem

“Geleceğin Tarımını Beraber Tasarlayacağız”

“Geleceğin Tarımını Beraber Tasarlayacağız”

Göreve yeni başlayan Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ilde yapılan tarım faaliyetlerini farklı başlıklarda değerlendirilmesi adına İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenledi.

TARIMIN DÜN BUGÜN VE YARINI KONUŞULDU

Göreve yeni başlayan Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan Balıkesir tarımının önceki dönemlerini değerlendirmek, yeni uygulama ve projeleri konuşmak ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek adına İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenledi. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Şehit Ramazan Konuş Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı.

 

ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU YAPILDI

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan toplantıda bölge tarımını kalkındırmak için katma değer sağlayacak projelerin önemli olduğunu vurgulayarak ilçe müdürlüğü çalışmalarının vatandaş odaklı yürütülmesinin esas olduğunu dile getirdi. Tarım ve Hayvancılık Platformunun önemine değinen İl Müdürü Erkan Alkan toplantıda yaptığı konuşmasında; “Tarıma değer katan tüm kurumlar ile bir araya gelip ilimiz tarımı için neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Balıkesir’de tarıma destek sağlayan tüm kurumlar ile desteklerden daha fazla faydalanmak ve doğru projelerin desteklenmesi için ortak çalışmalar yürütmeliyiz. Bu süreçte ekip olarak hep beraber bölgemiz çiftçisi için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Çiftçiye gereken hassasiyeti göstererek, sorunlarının çözümü için dertlerini dinlemeliyiz.” İfadelerine yer verdi. Erkan Alkan başkanlığında düzenlenen toplantı ilçe müdürleri ile karşılıklı bilgi alışverişi ve proje tekliflerinin değerlendirilmesi ile sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu