GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Gelinliğin Hesabını Sordu

Gelinliğin hesabını sordu. Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde Nursema, Umut’la dünya evine girdi. Ünlü sunucu Kadir Ezildi ’de Kızılcık Şerbeti’nin Nursema’sı Ceren Karakoç’a son bölümdeki  gelinliğin hesabını  sordu. Karakoç’tan gelen yanıt herkesi güldürdü.

Gelinliğin Hesabını Sordu

Gelinligin Hesabini Sordu 1

 

Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti cuma gününe damgasını vurmaya devam ediyor. Her bölümde sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Sevilen dizinin son bölümünün tartışma konusu ise Nursema’nın gelinliği oldu. Ekranların yeni sunucusu Kadir Ezildi’de ödül töreninde denk geldiği Ceren Karakoç’a o gelinliğin hesabını sordu.

Ekranların vazgeçilmezi haline gelen Kızılcık Şerbeti her sahnesiyle gündem yaratmaya devam ediyor. Diziyi izlemeyenler bile artık dizideki birçok karaktere hakim. Sosyal medyanın neredeyse en çok paylaşılan dizileri arasında. Özellikle Nursema karakterinin güçlü kadın olarak durması bir çok genç kız tarafından da takdir ediliyor.

 

Gelinligin Hesabini Sordu 2

 

Kızılcık Şerbeti Nursema karakterini Ceren Yalazoğlu Karakoç’un canlandırıyor. Özellikle Nursema birçok kadının sesi oluyor. Ayrıca Karakoç’ta Nursema karakterini adeta yaşıyor. Başarılı oyuncu Nursema karakterine hayat vermekten çok mutlu.

Bu cuma da yayınlanan 28.  bölümde damga vuran sahne ise Nursema’nın Umut ile nikah masasına otururken giydiği gelinlik oldu. Sosyal medya kullanıcılarının gündeme getirdiği gelinliği sevenler de oldu. Ancak oldukça büyük bir kesim tarafından beğenilmeyen gelinlik eleştirilerin hedefi oldu.

 

Gelinligin Hesabini Sordu 5

”Umut Aldı, parası yok”

Geçtiğimiz gün düzenlenen “Yılın Mimar Sinanları” Ödül Töreni’nde En Hamarat Benim yarışmasıyla Kadir Ezildi’de ödül aldı. Ekranların yeni yüzü Kadir Ezildi, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin haberlerinin edindiği bilgiye göre Ezildi’de törende ‘Yılın En Başarılı Dizisi’ ödülünü alan Kızılcık Şerbeti oyuncusu Ceren Yalazoğlu Karakoç’a rastladı.

Kadir Ezildi’nin ”Allah’ını seversen, o son bölümdeki gelinliği nerden buldum bacım?” sorusu karşısında gülme krizine giren Karakoç, ”Umut aldı, parası yok. Napayım?” dedi.

Ünlü oyuncu gelinliğin her detayının görülebildiği bir fotoğrafını koydu. Ardından ”Herkes sade buluyor ama bence çok güzel.” notunu yazdı.

 

Gelinligin Hesabini Sordu 4

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın… 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu