GündemSiyaset

Genç Başkan Zahid Bayram Güven Tazeledi

Genç Başkan Zahid Bayram Güven Tazeledi

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları teşkilatı 6. Olağan İl Kongresi’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları teşkilatı 6. Olağan İl Kongresi’ni Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdi. Kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Milletvekilleri ve bazı ilçe belediye başkanlarının katıldığı kongre coşkuyla tamamlandı. Kongrede AK Pati Balıkesir Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Zahid Bayram yeniden seçilerek güven tazeledi.

BİRLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Kuvayi Milliye şehri Balıkesir’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek birlik ve beraberliğe dikkat çeken bir konuşma yaptı. AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları teşkilatına özenli organizasyon için teşekkür eden Numan Kurtulmuş kongrenin hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Kurtulmuş konuşmasında şöyle kaydetti:

 “MİLLET ‘DIŞARI’ DİYENLERİ SÜPÜRDÜ ATTI”

Bir araya gelen AK Partili kadınlarımızla, gençlerimizde, kıdemlilerimizle Balıkesir kadromuz diyor ki biz Kuvayi Milliye’nin torunları olarak bir daha asla iç vesayet odaklarının Türkiye’de söz sahibi olmasını mümkün kılmayacağız, buna müsaade etmeyeceğiz. Bendeniz 1999 yılında Fazilet Partisi İstanbul İl Başkanıydım. Bir Milletvekili arkadaşımız Merve Kavakçı başörtülü bir şekilde Milletvekili seçildi.100 küsür bin İstanbullu seçmenin oyuyla seçildi.Meclise gitti koca koca adamlar ayağa kalkarak dışarı dışarı diye tempo tuttular. O kareyi hiç unutmuyoruz. Şimdi noldu? O dışarı diyenlerin tamamını millet aldı süpürdü dışarı attı.

 “83 MİLYONU KARDEŞ BİLİYORUZ”

Aynı zihniyet yine çalışıyor. Milleti başörtülü başörtüsüz diye ikiye ayırıyor.Bizse milleti asla ayırmıyor, 83 milyonu kardeş olarak biliyoruz.  Kıyamete kadar millette ne varsa hepsi mecliste de olacak. Yargıda sağlıkta eğitimde her alanda olacak. Biz her zaman el ele bu ayrımcılığı ortadan kaldırdık ve kaldıracağız. Nereden nereye? Şimdi her alanda milletin temsilcileri var. Biz birleşme, bütünleştirmeye bütün milletimizde beraber devam edeceğiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu