Gündemİlçe Haberleri

Genç KADEM’e Başkan Yılmaz’dan Buz Park hediyesi

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendisini makamında ziyaret eden Genç KADEM üyelerine Buz Park’ta buz pateni hediye etti.

Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi Zeliha Kahraman ve Genç KADEM üyeleri, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaret etti. Gençlerle makamında yaklaşık 2 saat sohbet ederek Karesi ve Balıkesir ile ilgili hayal ve beklentilerini dinleyen Başkan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının sürdürdüğü çalışmaların ülke gelişiminde önemli rol oynadığını dile getirdi.

GENÇLERDEN BAŞKANA MESAJ

Karesi Belediyesi olarak, KADEM ile işbirliği halinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, görüşmenin ardından Genç KADEM üyelerine Belediye tarafından hizmete sunulan Buz Park’ta buz pateni hediye etti. Gençler sosyal medyadan “Karesi Belediyesi tarafından hizmete sunulan Buz Pateni hediyesi için de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Not: Düşmedik Başkanım” diyerek Başkan Yücel Yılmaz’a teşekkür etti.

KADEM İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “KADEM’in yaptığı çalışmalar hem demokrasimizin gelişimine hem de kadınlarımızın toplumsal hayatta daha fazla yer almasını sağlıyor. Biz de Karesi Belediyesi olarak KADEM ile aktif bir şekilde çalışıyor ve Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

KADEM’i etkin çalışmaları nedeniyle tebrik eden Başkan Yücel Yılmaz, “Biz her zaman sizlerin yanındayız” dedi. Kadınların toplumun en önemli kilit taşı olduğuna işaret eden Başkan Yılmaz, bu anlamda ortaya konulacak tüm projelere destek olmaya hazır bulunduklarını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu