GündemEkonomi

GENÇ NESİLDEN VALİ ZİYARETİ

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Emrah Bilcanlı ve yönetimi Vali Ersin Yazıcıyı makamında ziyaret etti.

İŞ DÜNYASININ GENÇ NESİLLERİ

Geçtiğimiz nisan ayında yapılan Ticaret Odası seçimleri sebebiyle, BAGİAD Başkanlığı görevini devraldığını belirten Başkan Bilcanlı, Balıkesir Genç İşadamları olarak Balıkesir’i en iyi şekilde tanıtacak, gelişmesini ve değişmesini sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde olacaklarını söyledi. BAGİAD’tan edinilen bilgiye göre Bilcanlı, Balıkesir iş dünyasının genç nesilleri olarak sosyal sorumluluklarının bilincinde olup üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti.

STK’LARIN YANINDAYIZ

Ziyarette Vali Ersin Yazıcı ise, genç iş adamları ile beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yazıcı, her zaman sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının yanında olduklarını belirtti. Ziyarete Başkan Emrah Bilcanlı’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Emre Çelik, Aytekin Altan, Barış Aksoy, Özgür Fiskeci, Cem Ovacık, Erman Şanlıer, Kıvanç İbiş Ve Mehmet Akkan katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu