Gündemİlçe Haberleri

GENÇER ‘‘YOLLAR ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL’’

Ayvalık Belediyesi’ne bağlı ekipler, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda onarım ve taş döşeme faaliyetlerini sürdürüyorlar

4 yılda, kentsel sit alanı içinde 72 bin 600 metre kare granit zar taşı döşeyen Ayvalık Belediyesi, kentin tüm mahallelerindeki ihtiyaçları tamamlamak için çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; müdürlüğe bağlı ekipler, bu hafta sonu Ayvalık’ın Fevzi paşa- Vehbibey, Zekibey ve Kazım Karabekir Mahallelerinden geçen 13 Nisan Caddesi üzerinde 12 noktada onarım çalışması yaptı. Ayvalık yollarındaki sorunları çözmek amacıyla 4 yıldır ciddi adımlar attıklarını belirten Belediye Başkanı Rahmi Gençer, program dâhilinde onarım gereken tüm yollarda gerekli çalışmanın yapılacağını ifade etti.

Başkan Gençer, “İlçemizde alt yapı çalışmaları yapılan ve zarar gören güzergâhlarda gerekli onarım çalışmalarını düzenli olarak yapıyoruz. İlçemizde bozuk yol onarım ve yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Ayvalık olarak zorlu kış şartlarına hazırlıklarımız devam ediyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu