GündemEğitimSpor

GENÇLER SPORUN ÖNEMİNİ ANLATTILAR

Sevgili gençler, bugün ‘Gençlik’ sayfamızda Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini konuk ediyoruz. Karesisporlu basketbolcular ile panelde bir araya gelen öğrenciler, ‘’Spor yapıyoruz, sağlıklı oluyoruz’’ dediler.

Spor hayatın her alanında var. Daha dinamik, sağlıklı ve dinç olabilmek adına spor yapmak büyük bir önem taşıyor. Spor yapmanın ne kadar önemli olduğunu bilen Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ter döktükleri spor branşlarını ‘Gençlik’ sayfamızda anlattılar. Çoğunlukla futbol oynamayı seven gençlerin spor yapmaya dair düşüncelerini okumaya hazır mısınız?

Yusuf Demir: Ben basketbol ve futbol oynuyorum. Balıkesir’in başarılı takımları Karesispor ve Balıkesirspor’un çok iyi sonuçlar almasını bekliyorum. Tabi bunun için taraftarlarda takımına sahip çıkmalı. Ben arkadaşlarıma spor yapmalarını öneriyorum. Çünkü spor yaptıkça başarılı oluruz. Daha sağlıklı ve dinç oluruz. Kolay kolay hastalanmayız.

Sinan Dede: Spor yapmak başlı başına çok güzel. Ben futbol oynamayı çok seviyorum. Futbol oynadıkça kendimi daha sağlıklı ve dinç hissediyorum. Arkadaşlarıma bol bol spor yapmalarını öneririm. Spor yapmak hem derslerimizde başarılı olmamızı sağlar hem de daha sağlıklı bireyler oluruz.

Halil İbrahim Şişman: Derslerimden geri kalan zamanda ben de spor yapıyorum. Futbolun yanı sıra fitness yapmayı seviyorum. Spor yaptığımızda derslerimizde de başarılı oluyoruz. Daha sağlıklı bir bedenimiz olduğu için daha mutlu oluyoruz.

Muhammed Faruk: Benim başarılı olduğum spor dalı genellikle futbol. Kendimi futbol oynarken daha başarılı buluyorum. Arkadaşlarıma spor branşlarından en az biriyle uğraşmalarını tavsiye ederim.

Eray Muhtancı: Spor yapmak çok güzel. Çünkü spor yaparak daha zinde ve başarılı oluruz. Sporun bize kazandırdıkları ise saymakla bitmez. Herşeyden öte çok daha sağlıklı oluruz. Ben basketbolu seviyorum. Karesispor’u da büyük bir heyecanla takip ediyorum.

Ahmet Ergin: Bizim okulda futbol takımımız var. Ben futbolu o yüzden daha çok seviyorum. Bana futbol oynamak daha keyifli geliyor.

Emre Dirgin: Futbol, voleybol ve basketbol en çok tercih edilen sporlardan. Ben de futbol oynamayı çok seviyorum. Spor yapmak kendimi iyi hissettiriyor.

Eray Çimen: Basketbolu çok seviyorum. Karesispor’u severek takip ediyorum. Yabancı basketbol takımlarını da takip ediyorum. Arkadaşlarıma spor yapmalarını öneririm.

İsmail Çimen: Basketbolu seviyorum. Karesispor bizim ilçemizin takımı. Ona sahip çıkmak için takip ediyorum. Maçlarını da çok heyecanla bekliyorum.

Enes Özkuru: Ben sporun neredeyse her dalını çok seviyorum. Uzun yıllardır basketbol ile ilgileniyorum. Karesispor’un alt yapısında oynamıştım. Çok güzel zamanlardı. Tüm arkadaşlarıma por dallarından en az biriyle ilgilenmelerini tavsiye ederim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu