GündemTürkiye Gündemi

Gençlik Ve Spor Bakanlığı 1017 Sürekli İşçi Alacak

Gençlik Ve Spor Bakanlığı 1017 Sürekli İşçi Alacak

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 1017 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında bakanlık istihdamına yönelik açıklama yaptı.

 

BAŞVURULAR 8 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 767 sürekli temizlik işçisi, 144 engelli sürekli temizlik işçisi, 106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alacak. Başvurular 8-12 Ağustos 2022 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr internet adresinden elektronik olarak gerçekleşecek.

KURA ÇEKİMİ 31 AĞUSTOS’TA YAPILACAK

Türkiye İş Kurumu’nun  kura çekiminde kullanılmak üzere gönderdiği listede yer alan adayların, kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü gerçekleşecek.  Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimini, adaylar isterlerse izleyebilecek.

SÖZLÜ SINAV OLACAK

Kura çekiminde sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın belirlediği tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihi www.gsb.gov.tr adresinden duyurulacak.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu