GündemSpor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Dursunbey Tesislerinde İnceleme

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Dursunbey Tesislerinde İnceleme

 

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile tesis incelemelerinde bulundu.

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile Dursunbey Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda ve Gençlik Merkezimizin yanındaki alanda yapımında sona gelinen halı saha ve oyun alanını yerinde inceledi.

Yapılan incelemelerin ardından Dursunbey Arama Kurtarma yetkilileriyle birlikte Dursunbey Yayla bölgesinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı tesisleri inceleyen İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Beden Eğitimi öğretmenleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’nin Dursunbey İlçesi’nde de hayata geçirilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Dursunbey’de de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu toplantıda yaptığı Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ne yönelik açıklamasında,  “Bakanımızın talimatlarıyla Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi İlimizin farklı noktalarında olduğu gibi Dursunbeyde’de hayata geçirilecek. Destekleri dolayısıyla Belediye Başkanınımız Ramazan Bahçavan’a teşekkür ederi. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu