GündemÖzel HaberlerSiyaset

GERİ SAYIM BAŞLADI

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Balıkesirliler, 1 Nisan’da kimin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacağını değerlendirdiler. MERHABA’ya özel açıklamalarda bulunan vatandaşlar, adaylara önemli mesajlar verdiler.

Balıkesirliler’in gündemi yerel seçimler. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan adaylar arasında değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar, 1 Nisan sabahı ülkeyi ve Balıkesir’i nasıl bir atmosferin beklediğini anlattılar. Oy verecekleri adaylardan isteklerini de sıralayan vatandaşlar çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Ömer Yetkin: Bana göre 1 Nisan’da İsmail Ok ile Ok gibi bir Balıkesir olacak. Desteğimiz her zaman İsmail Ok’a olacak. Ondan beklentimiz ise İsmail Ok, AK Parti’den değil de kendi çevresinden, partisinden olan kişileri belediyeye alsın. Kendisi zaten çok ileri görüşlü bir insan. Güveniyoruz. Artık sıkıldık. Yorulduk. Esnaf nefes alsın. Balıkesir’i de emin ellere emanet edelim.

Ahmet Fidan: Seçimi bekleyen pek çok insan var. Çünkü Balıkesir’e yakışan iyi bir belediye istiyoruz. Çevre düzenlemeleri, alt yapı sorunları var. Balıkesir’in bir sürü sorunu var. Karesi Belediyesi’nde Yücel Yılmaz’ın yapmış olduğu çok güzel hizmetler var. AK Parti’de o nedenle onu aday gösterdi. İsmail Ok’un da vizyonu, eğitimci kimliği var. Yaptığı güzel eserler var. Bu seçim Balıkesir için çok çekişmeli geçecek.

Mümin Işıklarlı: 1 Nisan’da İsmail Ok’u Belediye Başkanı olarak göreceğiz. Biz huzur bekliyoruz. İyi bir çalışma istiyoruz. Oyumu da İsmail Ok’a vereceğim. İnşallah seçimi de İsmail Ok kazanacaktır.

İbrahim Uzunlar: Ben matbaacıyım. Balıkesir için 1 Nisan’da güzel günlerin başlangıcı olmasını istiyoruz. Seçimi AK Parti’nin kazanmasını istiyoruz. Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı olunca daha iyi olacaktır. Doru, iyi ve huzurlu bir çalışma olmalı. Balıkesir’de trafiğin de düzelmesini istiyoruz.

Şenol Özyavuz: Ben esnafım. 1 Nisan Balıkesir için iyi olacak. Bence seçimi Yücel Yılmaz alır. Diğer ilçeler de çekişmeli geçer. Kazanandan beklentimiz Balıkesir’de sosyal faaliyetlerin olabileceği alanlar arttırılmalı. Mesela lokantacılar odası olarak fuara İzmir’e gidiyoruz. Balıkesir’de böyle bir olanak yok.

Ogün Samet: Ben Sabri Uğur zamanından beri hizmet göremediğimizi düşünüyorum. AK Parti’ye karşı Balıkesir biraz soğukluk yaşıyor. Cumhurbaşkanımıza saygımız ve sevgimiz sonsuz ancak yaşananlar da oldukça zor. 1 Nisan’da Yücel Yılmaz sempatikliğiyle ve çalışmalarıyla oy alır. Yoksa AK Parti seçmeni zor karar verecek bu seçimlerde. Ben şehrimizi kim yukarı çıkaracaksa onun kazanmasını isterim. Ben sağ görüşlü bir insanım ama bizi sol görüşlü insanlar bir tık yukarı götürecekse oyumu sol görüşlü insanlara da vermeye hazırım.

Eşref Sezer: Kim kazanırsa kazansın 1 Nisan’da Balıkesir’de pek de bir şey değişmeyecek. Köylü Yusuf kardeşim koyunlarının yanına, esnaf Mustafa kardeşim işine, Öğretmen Hasan Hoca çocuklara ders verecek. Değişen bir şey olmayacak. Belediye Başkan Adaylarından bir tanesi bize söz vermiş. Durağı olmayan taksilere durak yapacaklarını söylemiş. O da olursa iyi olacak.
Şakir Özkaya: 31 Mart’ın ardından inşallah iyi olacak. Seçimi büyük ihtimalle AK Parti kazanır. Büyükşehir’de kazanandan beklentimiz evsizlere ev imkanı sağlanması. Geçim derdi zor. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu