GündemEkonomi

GIDA SANAYİ SEKTÖRÜNÜN KOBİ ÖDÜLÜ SAHİBİNİ BULDU

Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 12’incisi gerçekleştirilen “ Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni” ile 7 kategoride değerlendirilen firmalar ödüllerini aldı.

24 firmaya KOBİ ile Büyük ve Orta Ölçekli İşletme ödülü verilen Muhteşem gecede Gıda Sanayi Sektörü KOBİ ödülü “ Sarıbaş Tarım ve Süt Ürünleri Ltd.Şti.” ’aldı.

Çoksayıda Kobi’ye Ödül

Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde düzenlenen ve Çözüm Ortakları arasında; Price waterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı ve Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Major Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Şirketi yer almaktadır. Bölgesel Ortakları ise; Marmara Bölgesinde yer alan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansının yer aldığı organizasyonda , Bugüne kadar Tüpraş, Ford Otomotiv, Kent Gıda, Arçelik-LG, Kordsa Global, Namet Gıda, Aygaz A.Ş. gibi Türkiye’nin önde gelen firmaları ile beraber birçok KOBİ’ de ödül almıştır.

Sekteröl Performans Ödülleri

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) “12’inci Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri” ödül töreni, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Günümüz dünyasında farkı oluşturan kuruluşlar, sadece iş sonuçlarıyla değil çevreye, topluma ve sosyal yaşama katkılarıyla da marka değerini yükselten, kazanımlarını ve başarılı iş sonuçlarını tüm çalışan, paydaş ve müşterileri ile paylaşabilen vizyonerler olarak da tanımlanmaktadır. Bu amaçla 2008 yılından bu yana Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde, “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonu tüm Marmara Bölgesi’ni kapsayacak şekilde düzenleniyor. Organizasyona başvuru yapan firmalar; Verimlilik, Yenilikçilik ve Markalaşma, Topluma Katkı, İstihdam, Çalışanların Geliştirilmesi ve Bilinçlendirilmesi, Dış Ticaret ,Finansal Sonuçlar olmak üzere 7 farklı kriterde değerlendiriliyor.

Geribildirim Sonuçları

Gıda Sanayi Sektörü KOBİ Ödülünü “ Sarıbaş Tarım ve Süt Ürünleri Ltd.Şti. adına alan şirket sahibi ve Müdürü Hüseyin Sarıbaş ; Bu organizasyon ile; ülke ekonomisine katkı sağlayan firmaları ödüllendirmenin ötesinde, firmaların kendilerini, kendi sektörlerinde kıyaslayabilmeleri sağlanmaktadır. Yarışmaya katılan tüm firmaların en önemli kazanımı PWC danışmanlığı ile Doğu Marmara ABİGEM tarafından verilen geribildirim raporudur. Firmalarımız bu rapor ile; iyileştirmeye açık alanlarını görebiliyorlar, sektörlerinde kendilerini kıyaslama ve eksikliklerini giderme imkanı bulabiliyorlar. Sarıbaş Tarım ve Süt Ürünleri Ltd.Şti ödül almaya hak kazanmıştır. Tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve başarılarının artarak devamını diliyorum. Organizasyon için başta Kocaeli Sanayi Odası Başkanımız Sayın Ayhan Zeytinoğlu’ na, Güney Marmara Kalkınma Ajansına ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara da SARIBAŞ ailesi olarak teşekkür ederiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu